Friday 18 May 2012

Prima zi de lucru in Regat

Ani de scoala s-au scurs rapid, incat parca nici nu ai avut vreme sa te dezmeticesti, cu toate ca munca si studiul tau intens au contribuit decisiv la locul in care te vei afla peste putina vreme si unde vei lua practic in piept viata cu bune si cu rele, acolo, destul de departe de casa. Poate ca nu departarea de casa este cel mai dificil lucru pe care va trebui sa-l infrunti, pentru ca pana la urma solutiile de comunicare moderne la care se adauga si posibiliatea de a ajunge in cateva ore acasa cu avionul, ar putea sa-ti aline intr-o oarecare masura dorul de casa, insa cel mai util lucru va fi modul in care te vei putea integra cat mai rapid in comunitatea de romani in uk.

Nu iti va fi deloc dificil sa poti sa iei legatura cu toti romanii care s-au stabilit un Regat, pentru simplul motiv ca acestia in anii care au trecut au reusit sa se uneasca si mai ales sa se cunoasca unii cu altii pentru a se putea ajuta exact atunci cand le este mai greu. Din solidaritate toti acesti conationali ai tai, te vor ajuta si pe tine, chiar din prima ta zi in care ai ajuns in capitala tarii, unde iti vei desfasura job-ul pentru care ai muncit ani la rand pe bancile scolilor, iar acum se vede ca nu a fost in zadar.

Te intrebi cum vei putea sa iei legatura inca dinainte de plecarea ta, pentru ca odata ajuns sa te poti intalni cu romani in londra si sa poti primi inca din prima zi cateva sfaturi utile, asa, ca de bun venit. Este extrem de simplu sa iti poti gasi prieteni inca de acasa, pentru ca asa cum spuneam romanii din Regat s-au unit in ceea ce ei numesc marea unire uk, care reprezinta atat comuniunea stransa dintre ei, dar si un spatiu virtual la care ai acces si unde poti sa-ti faci multi prieteni.

Ce poate fi mai placut decat sa intalnesti romani online uk, gata sa afle despre tine, gata sa fie primitori inca de dinaintea sosirii tale in Regat si gata sa te sprijine exact asa cum au fost si ei ajutati atunci cand au pasit prima oara dincolo de granita tarii, ajungand intr-un loc despre care nu stiau prea multe lucruri. Ceea ce este cel mai important in toata aceasta comunitate se refera la faptul ca nu va trebui sa astepti prea multa vreme din momentul in care ai nevoie de ceva, pentru ca prin anunturi uk, iti vei putea arata interesul pentru un anumit lucru sau altul, iar romani online uk, vor fi primii care iti vor oferi ajutorul.

Daca locul de munca pentru care ai aplicat nu iti va putea oferi pentru inceput un spatiu de sedere, atunci oferta cu siguranta va veni dinspre toti acesti romani in uk, de la care vei putea primi o camera de inchiriat, sau care iti vor arata unde este cel mai rentabil sa inchiriezi o astfel de camera. Acesta este un aspect extrem de important pentru tine, deoarece, ai putea sa nu faci o alegere tocmai economica pentru tine si astfel o buna parte din salariul pe care il vei castiga ar trebui sa-l dai pe chirie, lucru care cu siguranta nu te va incanta prea mult, nu mai vorbim ca ar fi pacat.

In aceiasi masura tot din partea conationalilor tai ai sa afli cum poti avea parte de un meniu pe cinste in fiecare zi, desigur cu o suma rezonabila, asta tot in ideea de a nu cadea prada unor cheltuieli pe care nu este util sa le faci inca din primele tale zile in Regat. Merita sa-i cunosti si sa intri in legatura cu romani in londra, pentru ca in cel mai scurt timp vei intelege cu adevarat cat de utila este pentru toti marea unire uk.

No comments:

Post a Comment