Wednesday 18 April 2012

Consuma-ti energia intr-o "batalie" laser tag

Stresul acumulat nu poate duce decat la o stare de nervozitate indiferent daca esti la liceu sau ai un job. Fara sa vrei activitatile zilnice repetivite te pot pune lesne in situatii dificile pe care trebuie sa le gestionezi cum se cuvine, altfel necazurile mai mici sau mai mari pot aparea cand te astepti mai putin. De aceea ori de cate ori ai posibiliatea, nu rata niciun moment in care poti sa evadezi cu adevarat din rutina zilnica si sa faci orice altceva decat te-ai obisnuit in fiecare zi.

Rupe-o la fuga prin parc, sa pur si simplu urca-te in primul tren din dimineata zilei de week-end si paraseste orasul, catre orice destinatie iti iese in cale la casa de bilete din gara. Daca timpul nu iti permite astfel de evadari pe ceva kilometri departrare de casa si obligatiile familiale sau orice alte motive sunt impotriva parasirii orasului, atunci nu dispera. Ai sanse sa iti poti consuma energia negativa acumulata si in apropierea casei in interiorul celui mai nou labirint real in care vei putea incinge o „batalie” laser tag pe cinste impreuna cu prietenii sau colegii de serviciu ori scoala.

Daca nu ai auzit pana acum despre laser tag arena, ei bine trebuie sa stii ca maretele batalii pe care le-ai vazut doar in filmele science fiction, in care combatantii folosesc cele mai sofisticate arme laser, pot fi acum nesperat de aproape de tine, ba chiar poti fi chiar in interiorul luptei cu „adversari de temut”. Undeva in urma cu 30 de ani au aparut aceste sali de jocuri cu arme laser, complet inofensive, care au facut si inca fac mare valva printre pasionatii de lupte strategice care aduc realitatea jocului la rand de arta.

Daca esti curios vei putea vizita laser tag bucuresti, unde poti asista pentru inceput la o astfel de confruntare care te va capta pe loc. Nu iti va lua prea mult timp sa imbraci vesta speciala pe care toti concurentii o poarta si care are dispuse in puncte strategice o serie de senzori care vor receptiona fasciculul laser high-tech cu raze infrarosii care va fi emis din pistoalele adversarilor tai. Vei primi si tu un astfel de pistol cu care ii vei putea „tinti”, iar in toata acesta confruntare scorul va fi afisat permanent pe un ecran mare din sala de joc.

Nu trebuie sa uiti niciun moment ca nu ai de ce sa te temi, deoarece raza emisa de toate pistoalele folosite in joc este complet inofensiva oriunde ar fi tintita aceasta. Ideea de baza a jocului in laser tag arena, este aceea de a putea parcurge labirintul pe care organizatorii il pun la dispozitie, si de a te putea folosi de toate prilejurile si configuratiile traseului pentru a putea „nimici” cat mai multi „adversari”.

Este evident ca totul este doar un joc, dar care poate avea suficient de multe strategii pe care le vei putea pune la punct impreuna cu echipa ta. Ca in toate jocurile de echipa, fiecare dintre participanti va avea un loc bine determinat in „conflictul armat” la care participa in laser tag bucuresti, cu scopul vadit de a castiga batalia.

Daca pana acum ziua ta de nastere a fost pretrecuta in familie, cu prietenii, in aceleasi conditii pe care de ceva timp le consideri putin depasite de vreme, iata ca a sosit momentul de a rasturna traditia si a da curs unei petreceri laser in toate regula. In situatia in care esti parinte si vrei sa-ti surprinzi copilul cu ceva nou se pot organiza aniversari copii care vor aduce multa bucurie pentru cei mici. Aceste aniversari laser, nu vor fi atat de usor uitat de catre copii, asa ca pentru anul viitor rezervarea salii trebuie facuta din vreme.


petreceri laser, petrecere copii bucuresti

No comments:

Post a Comment