Friday, 6 April 2012

Sandu si Dragomir, cu fantoma Universitatii si cu sechestrul pe cap. DNA a inceput urmarirea penala

stirileprotv.ro Procurorii DNA au pus sechestru pe sediul LPF, dar si pe patru imobile, care apartin presedintelui Dumitru Dragomir si lui Mircea Sandu, seful Federatiei Romane de Fotbal. Masurile sunt luate in dosarul privind excluderea Universitatii Craiova.

Este vorba despre un imobil situat pe strada Popa Nan care ii apartine lui Mircea Sandu si de alte trei ale lui Mitica Dragomir.

Mai sunt insa vizate bunuri mobile si imobile care apartin altor 8 membri ai Comitetului Executiv din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Acestia ar fi luat fi luat decizia ca din 13 octombrie 2011 echipa de fotbal Universitatea Craiova sa fie dezafiliata.

Dupa aceea, 39 de jucatori care apartineau conform contractului lui Adrian Mititelu, patronul echipei, au devenit liberi de contract.

Mititelu ar fi fost prejudiciat in acest fel cu aproximativ 50 de milioane de euro si a depus plangere. DNA a inceput urmarire penala impotriva lui Dumitru Dragomir, Mircea Sandu si alti 8 membrii ai Comitetului Executiv pentru abuz in serviciu si sustragere de bunuri aflate sub sechestru.

 

No comments:

Post a Comment