Saturday 9 June 2012

Body-art

As putea descrie intr-un singur cuvant lumea tatuajelor si acesta ar fi “arta”. Artistul care tatueaza are nevoie de talent, de maiestrie, de atentie la cele mai mici detalii, de rabdare, de imaginatie si lista poate continua. Astfel de oameni, care merita tot respectul, se gasesc in saloane tatuaje bucuresti. Vorbim despre saloane tatuaje profesioniste, unde adevarate picturi, capodopere ies din mainile dibace ale artistilor care fac tatuaje bucuresti. Daca pana acum doar ati admirat tatuajele altora, ar trebui sa aflati cateva lucruri care va vor ajuta sa luati hotararea finala: sa va tatuati si sa-i lasati pe altii sa va complimenteze opera de arta pe care corpul dumneavoastra a primit-o si o va expune.

In primul rand nu faceti acest lucru decat in interiorul unui salon tatuaje. Riscurile de infectie sunt mari daca nu se folosesc instrumente profesioniste si sterilizate. Doar un salon tattoo bucuresti are dotarile si angajatii profesionisti, nu vecinul de la etajul doi. Alegeti calitatea si sanatatea pentru corpul dumneavoastra.

Un tatuaj trebuie sa arate bine si sa insemne ceva. Expune personalitatea celui care il poarta. Puteti alege un model din cataloagele gasite in saloane tatuaje bucuresti sau va puteti crea propriul desen pe hartie. Important este sa va sfatuiti cu artistii din saloane tatuaje, sa explicati ce mesaj vreti sa transmiteti prin tatuajul dorit, si sa luati impreuna cea mai buna decizie. Scris chinezesc, japonez, arab, chirilic, simboluri asiatice, mexicane, indiene, polineziane, tribale sau chiar religioase, embleme, reflectii ale pasiunilor, hobby-urilor, ale muzicii preferate - imaginatia nu are margini, asa ca alegerile sunt nelimitate in privinta tatuajelor.

Daca sunteti o persoana nehotarata de fel, puteti testa intai un tatuaj temporar, doar pentru a va obisnui cu ideea, dar este mai incitant sa indrazniti sa alegeti unul permanent, fara sa va intrebati daca o sa-l mai vreti si la batranete. Probabil la 80 ani o sa vi se para ciudat, dar luati in considerare povestile grozave pe care le veti putea impartasi nepotilor despre istoria tatuajelor dumneavoastra.

O alta modalitate de exprimare si de depasire a barierelor timiditatii veti descoperi intrand in saloane piercing bucuresti. Nas, sprancene, urechi, limba, buze, buric si chiar zone intime, cereti si vi sa va arata oferta. Adica spuneti unde si acolo veti avea piercingul. Sa nu va fie frica de durere pentru ca exista solutii de anesteziere locala si nu veti simti nimic. Poate doar mandria va iesi la suprafata cand ve veti lauda in fata cunostintelor. Ca si in cazul tatuajelor, nu executati astfel de procedee acasa sau intr-un loc fara autorizare din punct de vedere medical. Pretuiti-va si pastrati-va sanatatea, este mai importanta decat orice altceva. Alegeti unul dintre saloanele piercing bucuresti  sau un  salon tatuaje bucuresti, locuri specializate, cu aparatura, angajati si sfaturi de calitate superioara.

Dati frau liber sentimentelor, parerilor, gandurilor, aratati cu fala intregii lumi ca iubiti muzica, natura, arta, istoria, intr-un cuvant, viata. Indrazniti sa va exprimati, lasati-va spiritul sa fie independent, scoateti la suprafata tot ce sta inchis inlauntrul dumneavoastra, dati dovada de putina rebelitate, “imbracati” un tatuaj care spune “asa sunt eu si imi place!”. Timiditatea si frica nu sunt, nu au fost si nu vor fi niciodata la moda, in schimb tatuajele, desi reprezinta cea mai veche forma de arta, vor fi tot timpul moderne, indiferent ce exprima.

Nu se stie exact cand si unde au fost primii oameni tatuati, si e drept, istoria tatuajelor difera de la o populatie la alta, dar ideea ramane aceeasi: cei tatuati reprezinta o clasa privilegiata. Fiecare este unic, special, deosebit, dar de ce sa nu evidentiem aceste calitati prin body-art, piercinguri si/sau tatuaje? De ce sa nu iesim din tipare? Alegeti un tatuaj, apoi un piercing, dupa cateva saptamani alt tatuaj, va opriti cand si daca vreti. Indrazniti!

No comments:

Post a Comment