Monday 11 June 2012

Despre Tatuaje UV Saloane Tatuaje piercing Bucuresti Roxy Tatto

Buna Ziua

Am tot fost intrebat de tatuajele UV , si m-au intrebat foarte multi de ce nu executam aceste tatuaje la salon tatuaje bucuresti . Roxy Tattoo Bucuresti . Am sa trec putin in revista caracteristicile  si neajunsurile acestor tatuaje .

Ce sunt tatuajele UV care se vad cu ajutorul  razelor  ultraviolete?

Tatuaje UV sunt, de asemenea, cunoscute  sub numele de tatuaje Black Light. Aceste tatuaje sunt realizate cu o cerneală specială care devine vizibila  sub o lumină neagră, deÅŸi tatuajul  în sine este invizibil în lumina regulata normala . În ultimul deceniu, aceste tatuaje au devenit populare printre amatorii de tatuaje  .

Ceea ce este unic la  tatuaje UV?

In mod normal tatuaje le  UV sunt invizibile in lumina normala , devenind  vizibile sub lumina neagra. Lumina neagra „impresioneaza” cerneala UV conferindu-i  culori diferite. Aspectul luminos al culorilor este foarte captivant. Majoritatea acestor tatuaje UV sunt plasate pe părÅ£ile vizibile ale corpului, cum ar fi fata, bratele si picioarele.

Sunt tatuaje UV  safe din punct de vedere al compozitiei pigmentului si al  tehnicii de tatuare la saloane de tatuaje ?

Preocupările de securitate din saloane de tatuaje cu privire la executia unor tatuaje UV rămân o prioritate . Substantele  chimice care  intra in compozitie pigmentului  UV nu confera   100%  siguranţă medicala , datorită numărului de iritatii ale pielii raportate. Numeroase eruptii cutanate, vezicule ÅŸi infecÅ£ii au fost raportate din cauza cernelii UV. În plus, există o îngrijorare că aceste cerneluri pot contribui la aparitia cancerului .

Folosesc toate saloane le de tatuaje cerneala UV ?

Preocupare  in saloane le de tatuaje  cu privire la sănătatea consumatorilor ÅŸi întrebările  referitoare la  compozitia pigmentului UV ale artiÅŸtilor tatuatori au condus la evitarea unui tatuaj cu pigment UV.

Deoarece nu există reglementari ale ministerului sanatatii si nici infirmari , vopsele de tatuaje, în general, sant utilizate de o parte dintre  artiÅŸtii tatuatori  , care mai fac propriile lor cerneluri de tatuaje, inclusiv acestea  UV.

Ce riscuri asupra sanatatii in cadrul unui tatuaj au cernelurile UV?

Riscurile de sănătate asociate cu cerneală UV au fost legate de prezenÅ£a de fosfor. Acest produs chimic este cunoscut prin a provoca vezicule severe, dureri, senzaÅ£ii de arsură ÅŸi chiar ÅŸi erupÅ£ii cutanate. Multe rapoarte au fost trimise catre  dep ministerului sanatatii .

Se face eliminarea fosforului din organism in conditii  bune ?

Unii doctori  susÅ£in că eliminarea fosforului se  face  în condiÅ£ii de siguranţă pentru utilizarea acestor substante . Cu toate acestea, există alÅ£ii care susÅ£in că fosforul nu este cauza primară a riscurilor de sănătate ÅŸi că pot exista altele.

Este cerneala UV aprobata de ministerul sanatatii ?

Ea nu este aprobat pentru uz uman de catre ministerul sanatatii  pentru tatuaje sau alte interventii pe corpul uman . Cerneală UV este in prezent aprobata in Romania  doar pentru utilizarea în industria agriculturii ÅŸi pescuitului . Nu exista studii fiabile de siguranţă care explorează efectele de uz uman cu privire la  cerneala UV.

Pot Cernelurile  UV  sa-si schimbe culoarea?

Există unele cazuri raportate de tatuaje UV  cand acestea se decoloreaza  sau ingalbenesc  pielea după ce au fost expuse la soare pentru perioade lungi de timp.

Cum se aplica tatuaje le  UV?

Tatuaje UV sunt mult mai dificil  de tatuat ÅŸi necesită îndemânare pentru a aplica. Deoarece cerneala UV nu se aprinde în lumina normală ÅŸi nu se amestecă uÅŸor, atenÅ£ia si experienta si tehnica  trebuie să fie maxima  în timpul aplicării.

Artistul tatuator trebuie sa faca tatuaj ul UV in lumina neagra . Procedura este de altfel in rest ca la alte tatuaje. Executia unor  tatuaje  UV poate dura ca timp de executie  mai mult decât alte tatuaje, deoarece cerneala UV este de obicei mai subtire si mai dificil de impregnat in piele cu ajutorul aparatului de tatuaj . Daca ar fi ca Salon Tatuaje Piercing Roxy Tattoo Bucuresti sa va impartaseasca din concluziile lui , ar fi ca sa se evite aceste tatuaje UV , chiar daca sant spectaculoase  la vedere , din cauza urmatoarelor argumente practice :

1.Pigmentii nu sant aprobati de ministerul sanatatii si provoaca complicatii medicale

2. Procedura este foarte complicata din cauza ca trebuie sa se efectueze sub lumina ultravioleta si  pigmentul UV este foarte light

3. La expunere la soare sunt mult mai aafectate de soare decat niste tatuaje normale. In Bucuresti putine saloane de tatuaje , desi spre cunostiinta noastra , aproape nici unul nu face , din aceste cauze expuse .

Daca mai aveti intrebari va raspund la ele

Deosebita stima Roxy Tattoo Bucuresti

Bogdan Iliescu


Tags: pret tatuaje, pret tatuaj

No comments:

Post a Comment