Monday 18 June 2012

Elemente de design tehnologic in bucatarie

Desi ar putea parea la indemana oricui sa aduca standardul de echipare al unei bucatarii domestice la un nivel superior, acest lucru ar fi util sa fie facut prin ajutorul si cu sfatul unui specialist in domeniu. Contactarea unui designer specializat pentru aceast demers ar putea sa va ofere solutii la care inca nu v-ati gandit si adoptarea unor variante de echipare cu electrocasnice franke, despre care se stie ca sunt in varful piramidei in ceea ce priveste designul si calitatea materialelor din care sunt confectionate.

Reamenajarea unui bucatarii nu se face chiar in fiecare an, lucru pentru care odata decisa aceasta lucrare este evident ca trebuie sa beneficieze de toate elementele care concura la obtinerea unui rezultat pe masura asteptarilor.

Odata prezentate dorintele dumneavoastra, specialistul va propune in scurt timp o schita facuta in baza masuratorilor efectuate la fata locului si a nevoii de aparate electrocasnice franke pe care doriti sa le includeti in blatul principal de lucru. Toata aceasta configurare pleaca de la doua elemente importante ale oricarei bucatarii. Este vorba despre aragaz si chiuveta. Acestea sunt cei doi piloni pe care se va sprijini blatul de lucru care in primul rand va trebui sa primeasca prin includere o chiuveta franke adaptata spatiului existent in camera bucatariei.

Sunt situatii in care chiuveta bucatarie are ca singur spatiu de amplasare unghiul drept format din doi pereti ai camerei. Aceasta situatie nu trebuie sa va ingrijoreze pentru ca producatorul acestor chiuvete a prevazut astfel de situatii si veti putea alege o astfel de chiuveta bucatarie franke pentru colt, care detine doua cuve de spalare. Lucrul care trebuie in mod special urmarit atunci cand alegeti o chiuveta este acela legat de cantitatea de vase si vesela pe care considerati ca o veti avea de spalat intr-o zi obisnuita din viata familiei dumneavoastra.

Este evident ca pentru o familie numeroasa veti alege o chiuveta franke cu doua cuve, care vor fi suficiente pentru spalarea vaselor si veselei, iar atunci cand sunt mai putine persoane in casa, chiuveta poate fi cu o singura cuva. Este un aspect pe care nu trebuie sa-l neglijati, chiar daca spatiul pe care o chiuveta dubla il va ocupa va fi putin mai mare in cadrul blatului de lucru, veti primi mai multa usurinta in manevrarea seturilor de vesela pe care le aveti de spalat.

Un alt avantaj important al acestui accesoriu important al bucatariei este acela al materialului special din care este confectionat. Inoxul cu o textura speciala va impiedica depunerile de calcar, dar si urmele de grasime rezultata in timpul spalarii, care in timp pot conduce la acumularea unui strat fin, greu de observat, care contine microorganisme periculoase pentru sanatate. Spalarea si dezinfectarea usoara si completa pentru o chiuveta bucatarie franke este atuul de luat in seama pentru o astfel de alegere.

Restul echipamentelor electrocasnice franke se vor alege prin aceiasi metoda a gradului de utilizare estimat in cadrul familiei, pentru a nu incarca in mod inutil atat dimensional cat si functional zona blatului. Multe dintre aceste echipamente vor putea fi incastrate in blat, astfel incat linia acestuia definita prin schita designer-ului sa fie cat mai atragatoare, utila si desigur performanta prin aparatura inclusa.

Cereti specialistului sa va sfatuiasca pentru alegerea celui mai potrivit cuptor sau plita incorporabila din seria de electrocasnice franke si nu uitati sa alegeti pentru momentele din zi in care timpul este atat de pretios si un cuptor cu microunde. La finalizarea acestui demers veti fi fara indoiala satisfacuti de investitia facuta si va veti bucura pentru o perioada lunga de timp de utilitatea echipamentelor si accesoriilor alese.

No comments:

Post a Comment