Sunday 24 June 2012

Nu rata promotiile toride din vara aceasta

De cele mai multe ori, promotiile existente la imbracaminte sunt axate pe produsele de extrasezon. De exemplu, vara exista putine cazuri in care magazinele ofera reduceri la articole vestimentare de genul costume de baie, bluze subtiri, topuri, fuste sau rochii vaporoase.

In aceasta vara, la FashionAgenda, magazin online de haine dama, vei gasi promotii nu doar la produse pentru anotimpurile reci, ci si la cele de care ai nevoie in zilele de canicula.

Cu siguranta iti doresti un costum de baie in ultimele tendinte. Iti punem la dispozitie astfel de piese vestimentare la preturi promotionale. Fie ca iti doresti un costum de baie in doua piese cu dungi, in stil marin, in culorile curcubeului sau unul intr-o singura nuanta, este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau. In ceea ce priveste modelul sutienului si al slipului, vei putea alege varianta care te avantajeaza, in functie de tipul de silueta cu care te-a inzestrat natura. Indiferent de optiunea ta, te vei bucura de preturi reduse, acestea situandu-se intre 69 si 79 RON.

Vara este o ocazie perfecta pentru a purta atat rochii elegante si, de ce nu, casual. In magazinul nostru vei gasi rochii din material vaporos, ideale pentru o plimbare sau o seara cu prietenii in oras, precum modelul Paccio Bej la doar 109 RON.

Pentru evenimente speciale la care iti doresti sa iesi din tipar, adoptand un stil nonconformist, iti recomandam rochia Bullets, in doua nuante disponibile, alba sau neagra, la 199 RON. Cu aceasta tinuta vei iesi in evidenta datorita capselor metalice atasate. De asemenea rochia Carmella neagra sau albastra iti va conferi o nota de distinctie datorita volanelor. In plus, costa numai 109 RON.

Adeptele stilului pretios, caracterizat prin materiale lucioase si accesorii precum strasuri sau brose vor fi incantate de modele Lynn Verde, Vox Neagra/Bleumarin la 129 RON sau rochia Beauty neagra la 109 RON. 

Tendintele florale raman in voga, atribuind in continuare o alura romantica persoanelor care opteaza pentru acest gen vestimentar. Inocenta, candoarea si feminitatea nu pot fi definite mai bine decat purtand o rochie Jenny Flower, la 99 RON.

Cureaua este pentru tine un accesoriu de care nu te poti dezlipi? Rochiile Iris Crem/Neagra si Gorgeous Turcoaz la 109 RON vor fi pe placul tau. Pentru cele care sunt fane ale stilului sexy, provocator, rochiile Crescento rosie, Naturelle bleumarin si Fever cappucino, la doar 69 RON, le vor incanta in mod sigur.

Deoarece aceste rochii trebuie insotite neaparat de accesorii, iti poti completa tinuta cu una dintre gentile si posetele de seara disponibile in cadrul promotiei. Pentru iesirile din timpul zilei iti propunem gentile Mylo 101 Animal print, Mylo 100 neagra, Mylo 102 crem la 99 RON. Posetele de seara din gama Union se regasesc in diverse modele si culori. Negre, gri, rosii, roz sau verzi, cu insertii de pietre sau simple.  Preturile acestora sunt cuprinse intre 69 si 79 RON.

Nu am uitat nici de incaltaminte. Fara discutii, vara sandalele sunt indispensabile. Daca tocurile inalte sunt un must have pentru tine, te invitam sa arunci o privire asupra sandalelor Metalic Grey, Sguare Negru Black and Gold, Vivid Violet si Avenue Gri. Oricare model poate fi al tau cu 169 RON.

FashionAgenda te asteapta sa ii treci "pragul", pentru a vedea oferta completa, precum si celelalte produse care sunt   la reducere.

No comments:

Post a Comment