Tuesday 13 March 2012

Barbat suspectat de comiterea a doua crime in Capitala, prins dupa aproape doi ani de la primul omor

stirileprotv.ro Un barbat acuzat ca a omorat doua persoane in Sectorul 5 al Capitalei, in 2010 si 2011, a fost retinut, dupa ce a fost prins luni in judetul Brasov.

Procurorii vor cere instantei arestarea lui preventiva pentru omor deosebit de grav, viol si talharie.

Stefan Fodor era cautat de anchetatori dupa ce in seara zilei de 29 aprilie 2010, pe un teren viran de la intersectia strazilor Sinei si Zetarilor din Sectorul 5 al Capitalei, ar fi lovit un barbat cu o piatra in zona capului, pentru a-i lua banii pe care acestia ii avea la el, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului Capitalei.

Barbatul este principalul suspect si intr-un alt caz care a avut loc in noaptea de 1 spre 2 noiembrie 2011. El ar fi obligat atunci o femeie sa intretina relatii sexuale, pe un teren viran situat tot la intersectia strazilor Sinei si Zetarilor din Sectorul 5, apoi ar fi lovit-o cu o piatra in cap pentru a ascunde violul.

Cele doua persoane au decedat in uma loviturilor primite.

Barbatul a fost prins luni, in judetul Brasov, de politistii de la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei, fiind retinut pe o perioada de 24 de ore pentru omor deosebit de grav, viol si talharie.

Cercetarile in acest caz au fost facute de procurori criminalisti din Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Probatoriul administrat in cauza, constand in investigatii, audieri si expertize genetice, a fost facut cu sprijinul Serviciului Omoruri si Serviciului Criminalistic din Politia Capitalei, Institutului de Criminalistica din Inspectoratul General al Politiei Romane si Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici", a precizat sursa citata.

No comments:

Post a Comment