Monday 12 March 2012

Gheorghe Vladan a refuzat recursul si a cerut sa nu fie eliberat. "Totul e clar"

stirileprotv.ro Gheorghe Vladan, cel care a ucis doi oameni si a ranit alti 6 la coaforul de la Perla, le-a spus astazi judecatorilor ca nu vrea sa fie eliberat, si a refuzat recursul facut la masura arestarii preventive.

Vladan a fost adus in jurul orei 11.30 la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce luni dimineata a fost la Institutul National de Medicina Legala (INML) pentru expertiza psihiatrica solicitata in dosarul lui.

Gheorghe Vladan a spus in fata instantei ca nu intelege de ce a fost adus, in contextul in care "totul e clar".

El a fost intrebat de doua ori de instanta daca isi retrage recursul, de fiecare data Vladan aratand ca nu doreste sa se judece contestatia lui la decizia de arestare preventiva.

Instanta i-a cerut avocatei sa discute cu clientul ei, aceasta anuntand instanta ca Gheorghe Vladan isi mentine pozitia de a-si retrage contestatia.

Instanta a ramas in pronuntare pe solicitarea lui Gheorghe Vladan, urmand sa anunte ca a luat la cunostinta de retragerea recursului.

Gheorghe Vladan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, a fost dus, luni dimineata, la INML pentru expertiza psihiatrica solicitata, inaintea judecarii la Curtea de Apel Bucuresti a dosarului sau, in care ceruse internarea intr-un centru psihiatric in loc de privarea de libertate, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

 

No comments:

Post a Comment