Sunday 18 March 2012

Inchirieri masini in Bucuresti

Intr-un oras atat de mare precum Bucurestiul, aproape oricine stie ca are nevoie de un autoturism pentru a se deplasa pe distante medii sau mari, atunci cand nu vreti sa treceti prin haosul creat de transportul in comun. Dar acest lucru nu este valabil doar pentru cazul Bucurestiului. Daca planuiti o excursie sau chiar o mini-vacanta cu familia la munte, la mare sau o scurta evadare din viata aglomerata a orasului, nu exista nimic mai confortabil decat drumul cu un autoturism personal, in locul transportului public de persoane. Astfel ca, in cazul in care doriti sa utilizati un autoturism pentru o anumita perioada, si nu detineti inca unul, sau nu doriti sa il folositi pe cel personal, serviciul de inchirieri masini bucuresti va poate oferi o solutie extrem de la indemana si mai mult decat avantajoasa.

Fara indoiala, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand doriti sa apelati la un serviciu de inchiriere masini bucuresti, cel putin in ceea ce priveste conditiile minime pe care dumneavoastra ca si client trebuie sa le indepliniti. Desi pentru a incheia un contract de inchiriere masini bucuresti nu aveti nevoie decat de fotocopii ale permisului dumneavoastra de conducere si ale unui act de identitate, este absolut necesar ca acestea sa fie valabile cel putin pe toata durata contractului pe care il veti incheia. In ceea ce priveste perioada pe care puteti beneficia de serviciul de inchiriere masini bucuresti aceasta poate incepe de la o zi si poate ajunge la 31 de zile sau chiar mai mult, in functie de nevoile dumneavoastra. Pretul oferit de catre serviciul de inchirieri masini bucuresti va fi calculat la zi, acesta descrescand odata cu cresterea numarului de zile pe care veti dori sa beneficiati de autoturism.

Mai mult, in ceea ce priveste diversitatea ofertei de inchirieri masini bucuresti, este necesar sa stiti ca aveti la dispozitie doua optiuni extrem de importante: cea de inchiriere masini Baneasa, cat si cea de inchiriere masini otopeni. In cazul in care doriti ca masina pe care urmeaza sa o inchiriati sa va astepte la aeroport in momentul in care ajungeti, aceasta va va fi livrata de catre un agent, iar contractul il veti putea incheia chiar in momentul in care va este predata masina. De asemenea, puteti specifica in contract daca doriti sa predati la incheierea contractului autoturismul tot la aeroport. Serviciul de inchirieri masini bucuresti va ofera livrarea gratuita a autoturismului pe care l-ati ales la adresa specificata de dumneavoastra, la data indicata de dumneavoastra, pe toata raza orasului Bucuresti.

In plus, pretul oferit de catre acest avantajos serviciu de inchiriere masini bucuresti include livrarea autoturismului, dar si asigurare Casco si RCA, in afara de un serviciu non-stop de asistenta. Beneficiati, in acelasi timp si de un numar nelimitat de kilometri pe care ii puteti parcurge, iar autoturismul poate fi condus si de un sofer aditional, secundar, ales si precizat de dumneavoastra in contract, pentru care nu va trebui sa platiti nimic in plus la pretul initial de inchiriere a autoturismului. A apela la un serviciu de inchirieri masini bucuresti, indiferent daca va fi vorba de o inchiriere masini otopeni sau de o inchiriere masini Baneasa, este cu siguranta o decizie foarte buna pe care dumneavoastra o puteti lua. Veti putea rezolva probleme destul de importante legate de deplasarile dumneavoastra cat si de confortul pe care il doriti la un pret extrem de mic si de avantajos.


masini de inchiriat bucuresti, masini de inchiriat otopeni

No comments:

Post a Comment