Tuesday 20 March 2012

Oferta promotionala cazare Busteni

Daca planuiesti sa iti petreci cateva zile de relaxare si distractie in una dintre cele mai cautate statiuni montane de la noi din tara, atunci Pensiunea Busteni iti ofera preturi promotionale pentru cazare busteni.

Vila in care te poti bucura de servicii optime si confort deosebit a fost inaugurata recent, in toamna anului 2011, fiind o constructie moderna. Un avantaj care merita retinut este faptul ca pensiunea din Busteni se afla intre partiile Kalinderu si Azuga, astfel ca poti opta oricand sa schimbi partia si peisajul, in functie de preferintele individuale, de nivelul de aglomerare, dificultate etc. Mai ales in perioada iernii, peisajul este deosebit, lucru accentuat si de localizarea pensiunii, intr-un spatiu foarte apropiat de padure. Fara a mai sta pe ganduri, oferta de cazare busteni pentru aceasta pensiune este una dintre cele mai bune. Ansamblul modern, camerele mari si decorate modern, cu bun gust, peisajul, facilitatile precum si proximitatea ei fata de doua partii importante o recomanda printre ofertele de pe piata de la inceputul anului.

In ce priveste detaliile tehnice, pensiunea Busteni dispune de un total de 32 de locuri, dintre care mentionam 2 apartamente, alte 5 incaperi dispunand de cate trei locuri fiecare, 4 camere rezervate cuplurilor si care sunt dotate cu un pat matrimonial, precum si o camera  destinata pentru o singura persoana.

Oferta pe luna ianuarie la aceasta pensiune din Busteni cuprinde preturi promotionale deosebite:

-          pentru o camera cu 2 locuri vei plăti 149 ron/camera

-          camerele cu 3 locuri pot fi inchiriate cu 199 ron

-          in timp ce apartamentele cu 4 locuri te costa doar 299 lei

Pentru a te bucura in tihna de cele cateva zile petrecute in pensiunea Busteni, trebuie sa stii ca personalul pensiunii iti mai pune la dispozitie cateva avantaje si facilitati. Astfe, te poti bucura de acelasi confort ca acasa prin serviciile care includ TV (fiecare camera este dotata cu ecran LCD de 86 sau 106 cm), un grup sanitar propriu care include si un uscator de par, acces gratuit la internet. Pentru a-ti oferi siguranta si confortul dorit, precum si cel mai bun somn,  pensiunea Busteni foloseste numai asternuturi din bumbac care este testat 100% impotriva alergiilor, iar pentru somnul usor – perne din puf de gasca. Curatenia exemplara si grija pentru sanatatea si confortul vizitatorilor sunt doua dintre prerogativele pensiunii Busteni.

Pentru ca, dupa o zi petrecuta pe partie, e necesar sa iti refaci fortele printr-o masa copioasa, aceasta pensiune din Busteni iti ofera posibilitatea de a-ti prepara masa intr-o bucatarie moderna echipata complet, pentru toti cei care vor sa-si gateasca propriile mese. Daca ai pofta de un gratar si nu te temi  de frigul de afara, pesiunea ti-a pregatit un gratar exterior pe care il poti folosi ori de cate ori doresti.

Ai un grup mai mare cu care ai vrea sa petreci cateva zile in liniste? Pensiunea Busteni vine cu solutii pentru familiile sau grupurile numeroase. La cerere, se poate oferi demipesiune sau intregul pachet de servicii cu pensiune completa, sau se poate suplimenta numărul de locuri cu paturi pliante sau cu paturile pentru copii aflate in dotarea complexului.

Parcarea, in limita celor 15 locuri, este gratuita. Cauta oferta pensiunii la numarul de telefon 0744 348 418 pentru unul dintre cele mai bune locuri de cazare busteni


cazare busteni, cazare busteni

No comments:

Post a Comment